eReport.sk
Foto: sp

FOTORECEPT Kuracie prsia na slaninke a šampiňónoch

Rozmýšľate, čo navariť cez víkend? Vyskúšajte túto starú klasiku. Je to rýchly a chutný obed. My vás povedieme krok po kroku.

Čo budete potrebovať:

  • 400 g kuracích pŕs
  • čerstvé šampiňóny
  • slaninu
  • 1 ks cibule
  • 2 čl horčice
  • mleté čierne korenie
  • drvená rasca
  • zemiakový škrob
  • vodu podľa potreby

Postup:

Kuracie prsia nakrájajte a vyklepte. Osoľte a okoreňte.

Cibuľku a slaninku nakrájajte na malé kúsky. Šampiňóny na plátky.

V hrnci osmažte slaninku.

Keď bude slaninka opečená, osmažte na nej kuracie prsia…

….z oboch strán.

Keď už máte osmažené všetky prsia, hoďte do hrnca cibuľku.

Keď bude cibuľka mäkká, vhoďte do hrnca aj nakrájané šampiňóny.

Smažte so mäkka.

Keď sú hríbiky mäkké, vložte do hrnca kuracie prsia.

Zalejte vodou, primiešajte horčicu a rascu a zakryté nechajte prejsť varom.

Nakoniec zahustite zemiakovým škrobom.

Podávajte s ryžou alebo s tarhoňou.
Dobrú chuť!

Recept pripravila: Sandra Pedersen

Zdielať / poslať / tlačiť
Odoberať
Upozorniť na
guest
0 Komentáre
Vložená spätná väzba pre všetky komentáre
Zobraziť všetky komentáre

Politika

Správy

Šport