eReport.sk
Foto: sandra pedersen

FOTORECEPT: Bravčové karé s horčicovou omáčkou

Mäso a horčica je super kombinácia. Vôňa, keď pripravujete túto dvojicu je nezameniteľná. Pripomína vôňu cigánskej pečienky. Vyskúšajte si s nami pripraviť toto mäsko s horčicovou omáčkou. Krok po kroku vás povedieme.

Čo budete potrebovať:

  • 8 plátkov bravčového karé
  • 2 lyžice horčice + na potretie mäsa
  • 1 lyžicu hladkej múky + na obaľovanie
  • 1 lyžičku mletej papriky
  • olej
  • 1 smotanu na varenie
  • soľ
  • korenie

Postup:

Mäso si nakrájajte na plátky.

Každý plátok si jemne vyklepte.

Osoľte a okoreňte.

Každý plátok z obidvoch strán obaľte v hladkej múke.

Obalené mäso si dajte na dosku…

…a z jednej strany potrite horčicou.

Na rozpálenom oleji opečte najprv na jednej strane…

…potom na druhej. Mäsko odložte.

Pokračovanie receptu:

Zdielať / poslať / tlačiť
Odoberať
Upozorniť na
guest
1 Komentár
Najnovšie
Najstaršie Najviac hlasovaných
Vložená spätná väzba pre všetky komentáre
Zobraziť všetky komentáre

Politika

Celebrity

Šport