eReport.sk

FOTORECEPT: Torta á la Sacher


Do malého hrnca si dajte marhuľový džem a zohrejte ho.

Horúcim džemom potrite všetky pláty…

…a nakoniec aj celú tortu. Dajte do chladničky „oddychovať“ najlepšie do druhého dňa.

Pripravte si polevu.
Do hrnca si dajte čokoládu, cukor a vodu.

Varte, až kým bude mať čokoládová zmes teplotu 104°C. Ak nemáte teplomer, nechajte prejsť varom cca 4 minúty.

Polevu schlaďte v studenom vodnom kúpeli. Sem-tam ju premiešajte. Ak by vám príliš stuhla, opäť ju trošku zohrejte.

Polevu vylejte na korpus…

…a uhlaďte po celom povrchu a bokoch.

Po stuhnutí dajte na podnos. Táto torta sa nezdobí.

A už len nakrájajte a vychutnávajte. Je úžasne šťavnatá.
Dobrú chuť!

Späť na začiatok

Recept pripravila: sandra pedersen

KOMENTÁRE ČLÁNKU :

FOTORECEPT: Torta á la Sacher