Pokým sa vám cesto na koláč pečie, uvarte kávičku. Nezabudnite ju osladiť.
Na upečené a ešte teplé cesto rovnomerne lyžicami povylievajte kávu a natrite ho džemom.
Pripravte si polevu.
Do malého hrnca dajte smotanu a zohrievajte. Keď bude horúca, vložte do nej čokoládu.
Miešajte, kým sa čokoláda nerozpustí.
Čokoládovú polevu vylejte na koláč…
…a nechajte stuhnúť. Čím dlhšie, tým lepšie. Najmenej však 6 hodín.
Keď je poleva krásne stuhnutá, môžete krájať ostrým nožom.
Koláčik ozdobte šľahačkou.
Dobrú chuť!
Recept pripravila: sandra pedersen
1 2
KOMENTÁRE ČLÁNKU :
FOTORECEPT: Šťavnatý čokoládový koláčik