eReport.sk

FOTORECEPT: Šťavnatý čokoládový koláčik


Pokým sa vám cesto na koláč pečie, uvarte kávičku. Nezabudnite ju osladiť.

Na upečené a ešte teplé cesto rovnomerne lyžicami povylievajte kávu a natrite ho džemom.

Pripravte si polevu.

Do malého hrnca dajte smotanu a zohrievajte. Keď bude horúca, vložte do nej čokoládu.

Miešajte, kým sa čokoláda nerozpustí.

Čokoládovú polevu vylejte na koláč…

…a nechajte stuhnúť. Čím dlhšie, tým lepšie. Najmenej však 6 hodín.

Keď je poleva krásne stuhnutá, môžete krájať ostrým nožom.

Koláčik ozdobte šľahačkou.

Dobrú chuť!

Recept pripravila: sandra pedersen

KOMENTÁRE ČLÁNKU :

FOTORECEPT: Šťavnatý čokoládový koláčik