eReport.sk

FOTORECEPT Jahodové rezy s vanilkovým krémom


Žĺtky, vajíčka a cukor rozšľahajte metličkou.

Pridajte mlieko a dobre spojte.

Nakoniec pridajte múku a opäť poriadne vyšľahajte.

Do hrnca dajte variť mlieko, primiešajte vajíčkovú zmes a priveďte k varu.

Uvarte hustý krém.

Krém vylejte na vychladnutú a stuhnutú jahodovú vrstvu.

Opäť nechajte vychladnúť a stuhnúť. Najlepšie do druhého dňa.

Vyšľahajte šľahačku so stužovačom.

Naplňte cukrárske vrecko s ozdobnou špičkou.

Pokryte šľahačkou celý vrch zákuska.

Nakrájajte a môžete podávať.

Recept pripravila: Sandra Pedersen

KOMENTÁRE ČLÁNKU :

FOTORECEPT Jahodové rezy s vanilkovým krémom