eReport.sk
Foto: Katarína Mäsiarová

Vínové keksy


Recept od vás

Tento nám pre vás poslala pani Katarína Mäsiarová.

  • 350 g hladká múka
  • 250 g palmarín
  • 8 PL víno biele
  • štipka soľ
Foto: Katarína Mäsiarová

Zo surovín si urobíme cesto, ktoré necháme pol dňa odpočinúť pri izbovej teplote. Potom cesto rozvaľkáme na hrúbku cca 3mm. Z hotového odležaného cesta vykrajujeme kolieska, kvietky, do stredu vykrojíme dierku. Dáme na nevymastený plech a pečieme v rúre na 200 stupňov cca 8-10minút, kým sú keksíky nie pekné žltučké. Keksíky posypeme práškovým cukrom.

Dobrú chuť!

KOMENTÁRE ČLÁNKU :

Vínové keksy