eReport.sk
Ilustračné foto: shutterstock

Vianočná kapustnica


Recept od vás

Tento nám pre vás poslala Martina Kucharíková.

  • kvasená kapusta
  • sušené huby
  • domáce klobásy
  • údené rebrá
  • cibuľa
  • zemiaky
  • 30% smotana
  • soľ
  • 5ks nového korenia
  • 5ks čierneho korenia
  • 2ks bobkového listu
  • lyžička rasce
  • lyžička majoránky
  • na dochutenie cukor a vegeta

Ošúpeme cibuľu, opražíme na masti, pridáme trocha cukru, kvasenú kapustu, koreniny, klobásu a rebrá. Necháme variť, huby namočené vopred pridáme a zvlášť uvarené, na kostičky nakrájané zemiaky. Keď sú rebrá mäkké, vyberieme ich aj s klobásou. Klobásu nakrájame , mäso z rebierok tiež, vložíme späť do kapustnice, zalejeme smotanou, povaríme a dochutíme vegetou a podľa chuti cukrom a octom.

Dobrú chuť!

KOMENTÁRE ČLÁNKU :

Vianočná kapustnica