Recept od vás
Tento nám pre vás poslala Martina Kucharíková.
- kvasená kapusta
- sušené huby
- domáce klobásy
- údené rebrá
- cibuľa
- zemiaky
- 30% smotana
- soľ
- 5ks nového korenia
- 5ks čierneho korenia
- 2ks bobkového listu
- lyžička rasce
- lyžička majoránky
- na dochutenie cukor a vegeta
Ošúpeme cibuľu, opražíme na masti, pridáme trocha cukru, kvasenú kapustu, koreniny, klobásu a rebrá. Necháme variť, huby namočené vopred pridáme a zvlášť uvarené, na kostičky nakrájané zemiaky. Keď sú rebrá mäkké, vyberieme ich aj s klobásou. Klobásu nakrájame , mäso z rebierok tiež, vložíme späť do kapustnice, zalejeme smotanou, povaríme a dochutíme vegetou a podľa chuti cukrom a octom.
Dobrú chuť!
KOMENTÁRE ČLÁNKU :
Vianočná kapustnica