eReport.sk
Foto: čitateľka Mária

Pečený pstruh s hranolkami a cuketou


Recepty od vás

Tento nám pre vás poslala pani Mária.

  • 1 ks pstruh
  • menšia cuketa
  • maslo
  • morská soľ
  • mleté čierne korenie
  • mletá červená paprika
  • citrón
  • mrazené hranolky

Rybu očistíme a umyjeme, posolíme zvnútra aj zvonku, posypeme čiernym korením a paprikou. Navrch položíme 2 – 3 plátky masla. Cuketu umyjeme a pozdĺžne narežeme, naukladáme k rybe, ochutíme soľou a korením. Pridáme mrazené hranolky. Pečieme vo vyhriatej rúre. Podľa potreby na tanieri pokvapkáme šťavou z citróna.

Dobrú chuť!

KOMENTÁRE ČLÁNKU :

Pečený pstruh s hranolkami a cuketou