Recept od vás
Tento nám pre vás poslal pán Milan Salák.
- strojová šunka
- trojobal
- šampiňóny
- cibuľka
- olej
- rasca
- soľ
- korenie
- vajíčka (okrem do trojobalu aj na šampiňóny)
Šampiňóny očistíme, pokrájame, zabaríme vriacou vodou. Necháme odkvapkať a dáme na usmaženú cibuľku dusiť, pokiaľ sa neodparí voda. Pridáme rozšľahané vajíčka, rascu, soľ a korenie. Plátok strojovej šunky rozložíme a naplníme pripravenými šampiónmi. Zrolujeme, obalíme v trojobale (múka, vajce, strúhanka) a vysmažíme. Podávame so zemiakovou kašou a uhorkami, či čalamádou, ale môžeme aj trebárs so zemiakovým šalátom.
Dobrú chuť!
KOMENTÁRE ČLÁNKU :
Pálfiovský závitok