Recept od vás
Tento nám pre vás poslala pani Oľga Rumpelová.
- 1 balík medových alebo dobošových plátov
- 3baličky Zlatého klasu
- 1,25 l pomarančového sirupu
- 9 polievkových lyžíc kryštálového cukru
- 1 balíček piškót
- 1 konzerva ananásu (najlepší v kockách)
- 3 baličky šľahačky v prášku
- 4 stužovače šľahačky
Na plech si na spodok uložíme pláty tak, aby zakryli celý plech, Ananásový kompót precedíme, dáme do odmerky štavu z kompótu a dolejeme sirupom tak, aby sme mali 1,25 l štavy. V štave uvaríme puding s 3 Zlatých klasov, polovičku zalejeme na pláty na vrch poukladáme husto piškóty, na ne dáme pokrájaný ananás a zalejeme zvyšným pudingom. Necháme vychladnuť. Vyšľaháme si 3 šľahačky, ja používam práškové, spolu so stužovačom. Rovnomerne nanesieme na koláč. Môžeme posypať grankom, necháme v chladničke asi 8 hodín a pokrájame na kocky.
Dobrú chuť!
KOMENTÁRE ČLÁNKU :
Nepečený zákusok