eReport.sk

Vianočná roláda

Ak máte chuť na vianočný koláč, no nie ste práve tip na pečenie medovníkov vyskúšajte vianočnú roládu.  Korpus: 5 vajec 5 PL hladkej špadlovej múky 5 PL kokosového cukru 1 PL...

Rýchly tvarohový koláč 

Prinášame vám ďalší zo série „rýchlych receptov“. Okrem skvelej chuti jeho dvojfarebné prevedie zaujme aj oko. Má nespočetné množstvo variácií vďaka ľubovoľnému výberu ovocia...

Škoricové uzlíky

Ingrediencie: 700 g hladkej múky 300 ml vlažného mlieka 75 g kryštálového cukru 30 g droždia 65 g masla 1 vajce štipka soli ½ lyžičky kardamónu Náplň: 80 g masla 100 g...

Rakvičky – bezlepkový recept

Recept od vás Tento nám pre vás poslala pani Viera Slávičková. 3 ks žĺtka 1 ks vajce 1 bal. vanilkový cukor 300 g cukor krupica (kryštál) na špičku noža prášok do pečiva plechové formičky (alebo malé košíčky) 100% tuk...

Roast Beef po slovensky

Recept od vás Tento nám pre vás poslala pani Viera Slávičková. 1000g – 1500 g nízkeho hovädzieho pliecka (nazývané tiež pierko) primerané množstvo údenej slaniny trochu masti na vymazanie pekáča Vymazaný pekáč...

Bratislavské rožky

Recept od vás Tento nám pre vás poslala pani Silvia Dulovič. 500 g múka hladká 250 g maslo 70 g cukor 30 g droždie 4 PL mlieko 2 ks žĺtok 1 KL soľ Plnka 1: 150 g orechy vlašské 150 g cukor 120 ml mlieko kôra pomarančová...

Vanilkové rožky

Recept od vás Tento nám pre vás poslala pani Martina Špulicová. 280 g hladkej múky210 g masla100 g vanilkového cukru100 g pomletých orieškov2 žĺtkycitrónová kôra Všetky ingrediencie zmiesime, necháme chvíľu odležať...

Kysnutá maslová vianočka

Recept od vás Tento nám pre vás poslala pani Adriana Szántó. na predcesto: 150 ml vlažnej vody lyžička medu35 g droždia 190 g hladké múky pridáme: 130 ml vody 125 g mäkkého masla 150 g cukru rovnú lyžičku soli 530 g...

torta

Doboška

Recept od vás Tento nám pre vás poslala pani Veronika Petríčková. 75 dg špeciál hladkej múky 5 dg palmarin3 vajcia30 dg práškového cukru 1,5 dlmlieka1 prášok do pečiva Plnka: 1 l mlieka3 zlaté klasy35 dg kryštálového...