Recept od vás
Tento nám pre vás poslala pani Mária Krnáčová.
- 2-3 cibuľky
- masť
- pretlak
- mletá paprika
- bravčové plece
- kúsok bôčika
- rasca
- korenie
- vegeta
- soľ
- 2/3 kvasená kapusta
- 1/3 svieža kapusta
- klobása,
- šľahačková smotana
- múka
Na masti opražíme 2-3 cibuľky, pridáme malý paradajkový pretlak, mletú papriku, nakrájané bravčové plece a kúsok bôčika. Pridáme rascu, korenie, vegetu, soľ (čili papričky), podlejeme a udusíme do mäkka. Potom pridáme 2/3 kvasenej kapusty a 1/3 sviežej kapusty. Zvlášť opražíme klobásu a pridáme bez masti ku kapustnici. Môžeme pridávať malé mäsové guľky. Keď je už kapustnica uvarená pridáme jednu šľahačkovú smotanu s múkou a dovaríme. Je to najlepšia kapustnica, určite ju treba vyskúšať.
Dobrú chuť!
KOMENTÁRE ČLÁNKU :
Najlepšia novoročná kapustnica