eReport.sk
Ilustračné foto: shutterstock

Najlepšia novoročná kapustnica


Recept od vás

Tento nám pre vás poslala pani Mária Krnáčová.

  • 2-3 cibuľky
  • masť
  • pretlak
  • mletá paprika
  • bravčové plece
  • kúsok bôčika
  • rasca
  • korenie
  • vegeta
  • soľ
  • 2/3 kvasená kapusta
  • 1/3 svieža kapusta
  • klobása,
  • šľahačková smotana
  • múka

Na masti opražíme 2-3 cibuľky, pridáme malý paradajkový pretlak, mletú papriku, nakrájané bravčové plece a kúsok bôčika. Pridáme rascu, korenie, vegetu, soľ (čili papričky), podlejeme a udusíme do mäkka. Potom pridáme 2/3 kvasenej kapusty a 1/3 sviežej kapusty. Zvlášť opražíme klobásu a pridáme bez masti ku kapustnici. Môžeme pridávať malé mäsové guľky. Keď je už kapustnica uvarená pridáme jednu šľahačkovú smotanu s múkou a dovaríme. Je to najlepšia kapustnica, určite ju treba vyskúšať.

Dobrú chuť!

KOMENTÁRE ČLÁNKU :

Najlepšia novoročná kapustnica