Recept od vás
Tento nám pre vás poslala pani Elena Syčová.
- 300 g hladkej múky
- 100 g práškového cukru
- 2 KL vanilkového cukru
- 200 g palmarínu
- 2 žĺtka
- 1 pohár džemu
- práškový cukor na posypanie
V miske zmiešame múku, práškový cukor a vanilkový cukor, na kocky nakrájaný palmarín, žĺtky a vypracujeme hladké cesto. Zabalíme ho do potravinárskej fólie a vložíme na dve hodiny do chladničky. Potom cesto vyberieme, rozvaľkáme na pomúčenej doske a pomocou formičiek vykrojíme koláčiky, ktoré uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 180°C približne 12 minút. Vychladnuté natrieme džemom, spájame a nakoniec posypeme práškovým cukrom.
Dobrú chuť!
KOMENTÁRE ČLÁNKU :
Linecké koláčiky