eReport.sk
Foto: Dagmar Yvanová

Jednoduchá cibuľová nátierka

Recepty z Kremnice podľa starej baníckej kuchárskej knihy

Táto nátierka vás prekvapí svojou zaujímavou sviežo-sladkastou chuťou.

Čo budete potrebovať:

  • 2 cibule
  • 1 nátierkové maslo
  • 3-4 lyžice kyslej smotany
  • soľ
  • 1-2 polievkové lyžice vínneho octu
  • 2-3 lyžice olivového oleja

Postup:

cibuľová nátierka recept

Cibuľu si nakrájajte na väčšie kúsky.

Pomaly ju osmažte do zlatista.

Nechajte ju vychladnúť na papierovom obrúsku. Zatiaľ si vymiešajte smotanu, maslo a ocot. Primiešajte vychladnutú cibuľu a nechajte odstáť v chladničke.

Podávajte s opečenými bagetami a so všetkým, čo vám chutí.

Recept pre vás pripravila dizajnérka Dagmar Yvanová.

Zdielať / poslať / tlačiť
Odoberať
Upozorniť na
guest
0 Komentáre
Vložená spätná väzba pre všetky komentáre
Zobraziť všetky komentáre

Politika

Šport