eReport.sk
Ilustračné foto: shutterstock

Hlohovecká špecialita


Recept od vás

Tento nám pre vád poslala pani Darina Kresse Černáková.

  • 1 kg bravčového karé
  • 1 pohár (0,7l) sterilizovaných uhoriek
  • 4 PL plnotučné horčice
  • 2-3 feferónky (podľa chuti)
  • Soľ
  • 3 Pl bravčovej masti

Zmrazené mäso si nakrájame na plátičky cca 5mm a z plátkov potom nakrájame tenučké rezančeky, ktoré potom opražíme na masti. Keď je mäso zatiahnuté, pridáme nastrúhané sterilizované uhorky (na hrubšej strane struháka), až potom horčicu, feferónky a soľ. Ešte spolu restujeme 5 minút. Podávame s bielym chlebom. Je to famózne.

Dobrú chuť!

KOMENTÁRE ČLÁNKU :

Hlohovecká špecialita