Mäso a horčica je super kombinácia. Vôňa, keď pripravujete túto dvojicu je nezameniteľná. Pripomína vôňu cigánskej pečienky. Vyskúšajte si s nami pripraviť toto mäsko s horčicovou omáčkou. Krok po kroku vás povedieme.
Čo budete potrebovať:
- 8 plátkov bravčového karé
- 2 lyžice horčice + na potretie mäsa
- 1 lyžicu hladkej múky + na obaľovanie
- 1 lyžičku mletej papriky
- olej
- 1 smotanu na varenie
- soľ
- korenie
Postup:
Mäso si nakrájajte na plátky.
Každý plátok si jemne vyklepte.
Osoľte a okoreňte.
Každý plátok z obidvoch strán obaľte v hladkej múke.
Obalené mäso si dajte na dosku…
…a z jednej strany potrite horčicou.
Na rozpálenom oleji opečte najprv na jednej strane…
…potom na druhej. Mäsko odložte.
Pokračovanie receptu:
1 2
KOMENTÁRE ČLÁNKU :
FOTORECEPT: Bravčové karé s horčicovou omáčkou