tuzla evden eve nakliyat
eReport.sk
Ilustračné foto: shutterstock

Nepečený zákusok

Recept od vás

Tento nám pre vás poslala pani Oľga Rumpelová.

  • 1 balík medových alebo dobošových plátov
  • 3baličky Zlatého klasu
  • 1,25 l pomarančového sirupu
  • 9 polievkových lyžíc kryštálového cukru
  • 1 balíček piškót
  • 1 konzerva ananásu (najlepší v kockách)
  • 3 baličky šľahačky v prášku
  • 4 stužovače šľahačky

Na plech si na spodok uložíme pláty tak, aby zakryli celý plech, Ananásový kompót precedíme, dáme do odmerky štavu z kompótu a dolejeme sirupom tak, aby sme mali 1,25 l štavy. V štave uvaríme puding s 3 Zlatých klasov, polovičku zalejeme na pláty na vrch poukladáme husto piškóty, na ne dáme pokrájaný ananás a zalejeme zvyšným pudingom. Necháme vychladnuť. Vyšľaháme si 3 šľahačky, ja používam práškové, spolu so stužovačom. Rovnomerne nanesieme na koláč. Môžeme posypať grankom, necháme v chladničke asi 8 hodín a pokrájame na kocky.

Dobrú chuť!


KOMENTÁRE ČLÁNKU :

Nepečený zákusok

Vianočné recepty

Politika

Správy

Celebrity

Šport

Zaujímavosti

cialis
findik haber oku