eReport.sk

Varte a pečte podľa celebrít! Podelili sa s nami o svoje domáce recepty

Tri druhy rýb

Potrebujeme:

  • 1 väčšieho pstruha (asi 800 g)
  • 500 g rybieho filé
  • 500 g čerstvého kapra
  • 100 g polohrubej múky
  • 100 g strúhanky
  • 2 vajcia
  • 2 dl mlieka
  • 30 g masla
  • soľ
  • olej na vyprážanie.

Dobrá rada:

Ak sa bojíte rybích kostičiek, použite na prípravu jedla len rybie filé na tri spôsoby.

Pstruha osolíme, okoreníme, obalíme v paprikovej múke, potrieme roztopeným maslom a upečieme. Kúsky filé a podkovičky z kapra najprv namočíme do mlieka. Filé vypražíme v klasickom trojobale. Podkovičky osolíme a vypražíme obalené v polohrubej múke.


KOMENTÁRE ČLÁNKU :

Varte a pečte podľa celebrít! Podelili sa s nami o svoje domáce recepty

Najnovšie