Tri druhy rýb
Potrebujeme:
- 1 väčšieho pstruha (asi 800 g)
- 500 g rybieho filé
- 500 g čerstvého kapra
- 100 g polohrubej múky
- 100 g strúhanky
- 2 vajcia
- 2 dl mlieka
- 30 g masla
- soľ
- olej na vyprážanie.
Dobrá rada:
Ak sa bojíte rybích kostičiek, použite na prípravu jedla len rybie filé na tri spôsoby.
Pstruha osolíme, okoreníme, obalíme v paprikovej múke, potrieme roztopeným maslom a upečieme. Kúsky filé a podkovičky z kapra najprv namočíme do mlieka. Filé vypražíme v klasickom trojobale. Podkovičky osolíme a vypražíme obalené v polohrubej múke.
KOMENTÁRE ČLÁNKU :
Varte a pečte podľa celebrít! Podelili sa s nami o svoje domáce recepty