eReport.sk
Ilustračné foto: shutterstock

Tragická nehoda na svadbe! Mladý kuchár zomrel po páde do hrnca s polievkou

Že práca v kuchyni môže byť smrteľne nebezpečná, by zrejme napadlo málokomu. Opak je ale pravdou. Dokazuje to prípad mladého kuchára z Bagdadu, ktorý pri príprave svadobného menu spadol do veľkého hrnca s polievkou. O niekoľko dní zomrel v nemocnici, informoval o tom denník New York Post.

Dvadsaťpäťročný kuchár Issa Ismail pripravoval jedlo na svadby a iné hostiny dlhých osem rokov. Osudnou sa mu stala svadobná hostina v polovici júna. Otec troch detí sa zrejme pošmykol, spadol do hrnca s vriacou polievkou, ktorá sa následne vyliala na zem.

Mladík bol s vážnym zranením okamžite prevezený do nemocnice. Napriek všetkej snahe lekárov však po piatich dňoch zomrel. Mal totiž popáleniny tretieho stupňa, ktoré pokrývali takmer sedemdesiat percent jeho tela, popisuje denník.

Po kuchárovi ostali dve dcéry a polročný syn. Tragédiu oznámil médiám otec zosnulého mladíka. Iránska verejnosť pripisuje desivú udalosť nízkym bezpečnostným štandardom v tamojších reštauráciách. Hrniec s vrelou polievkou bol vraj v čase nehody položený na podlahe.

Kuchyňa je nebezpečná aj doma

Smrteľne nebezpečná môže však byť aj kuchyňa v domácnosti. Pred pár rokmi sa o tom presvedčila matka štvorročného Matthewa z Kentucky, keď v miestnosti nechala len na chvíľku svojho malého syna. Chlapec totiž na kuchynskej linke objavil balíček škorice.

Hnedý prášok sa mu zrejme zapáčil, pretože ho hneď začal jesť. O chvíľku neskôr sa Matthew začal dusiť a skolaboval. Aj napriek rýchlemu zásahu záchranárov o hodinu a pol neskôr v nemocnici zomrel. Škorica sa podľa lekárov dostala nie len do pažeráka, ale aj do dýchacích ciest a odtiaľ do pľúc.

Zdielať / poslať / tlačiť
Odoberať
Upozorniť na
guest
1 Komentár
Najnovšie
Najstaršie Najviac hlasovaných
Vložená spätná väzba pre všetky komentáre
Zobraziť všetky komentáre

Čítajte viac…

Politika

Správy

Celebrity

Šport