eReport.sk
Foto: Zdenka Tkáčová

Žemle

Recept od vás

Tento nám pre vás poslala pani Zdenka Tkáčová.

  • 400 ml vody
  • 1 kocka droždia
  • 2 čajové lyžičky soli
  • hladká múka
  • 1 polievková lyžica masla
Foto: Zdenka Tkáčová

Vo vode rozmiešame droždie a soľ. Pridáme muku podľa potreby a maslo a vymiesime na lepivé cesto. Dáme do misy a necháme kysnúť. Nakrájame na kúsky a urobíme bochníky a necháme podkysnúť. Spravíme zárezy, potrieme vodou. Pečieme pri 220 stupňoch 20-25 minút.

Dobrú chuť!

Zdielať / poslať / tlačiť
Odoberať
Upozorniť na
guest
0 Komentáre
Vložená spätná väzba pre všetky komentáre
Zobraziť všetky komentáre

Politika

Správy

Celebrity