eReport.sk
Ilustračné foto: shutterstock

Vianočný zákusok Hrbáč


Recept od vás

Tento nám pre vás poslala pani Jozefína Faithová.

Na zmes:

  • 15dkg masla
  • 15 dkg práškového cukru
  • 12dkg mletých orechov
  • 4 žĺtka
  • 1Pl kakaa
  • sneh zo 4 bielok

Na korpus:

  • 2 balíčky guľatých piškót
  • 2 hrste podrvených orechov
  • kandizované ovocie
  • čokoládu
  • mandle
  • hrozienka
  • ďatle
  • pohár šťavy z višní
  • 1 dcl rumu

Ešte k tomu: zavárané višne

Piškóty rozdrobíme, pridáme rozdrvené orechy, kandizované ovocie, čokoládu, mandle, hrozienka a ďatle. Všetko zalajeme šťavou a rumom. Upečieme, potrieme pikantným džemom, natrieme zmesou, na zmes ukladáme vykôstkované višne a nakoniec cik-cak polejeme roztopenou čokoládou. Veľmi dobrý zákusok.

Dobrú chuť!

KOMENTÁRE ČLÁNKU :

Vianočný zákusok Hrbáč