eReport.sk
Ilustračné foto: shutterstock

Vianočné šuhajdy


Recept od vás

Tento nám pre vás poslala pani Veronika Pastoreková.

  • 1 cera,
  • 1 BB puding
  • 15 dkg práškového cukru
  • 5 dkg kakao
  • 1 salko (náplň)

Všetky suroviny zmiešame a nad parou uvaríme. Salko jednu hodinu varíme vo vode. Ak máme všetky suroviny prichystaní, do väčšieho pekáča naukladáme papierové košíčky a na spodok lyžicou nalejeme do každého z nich trocha čokoládového krému. Potom opatrne malou lyžičkou do stredu čokolády vlejeme salko a vrch zkryjeme druhou vrstvou čokolády. Na zdobenie môžeme použiť farebné cukríky, lentilky alebo orechy. Necháme dobre vychladnúť.

Dobrú chuť!

KOMENTÁRE ČLÁNKU :

Vianočné šuhajdy