tuzla evden eve nakliyat
eReport.sk
Pečie celé Slovensko, foto: rtvs

Šou Pečie celé Slovensko: Neuveríte, ktorý recept súťažiaci doteraz najviac zhejtovali!

V poslednom dieli sa popasovali s ťažkým zadaním. Túto svetoznámu pochúťku zvládali len ťažko.

Štvrté kolo Pečie celé Slovensko bolo v znamení makróniek. Makrónka je francúzska cukrovinka podobná pusinke vyrobená z vaječného bielku, práškového a kryštálového cukru, mandľovej múky či mandľovej drti a potravinárskeho farbiva. Makrónky sú bežne plnené ganáže, maslovým krémom, alebo džemom medzi dvoma pusinkami.

V šou Pečie celé Slovensko zostalo osem talentovaných pekárov. Pravidlá súťaže sú neúprosné, porotkyne majú na súťažiacich každým kolom väčšie nároky a v televíznej kuchyni stúpa napätie. Pekári sa museli popasovať s pečením podľa aktuálnych trendov. Porotkyne zadali trendovú pochúťku z krajiny baretiek a Eiffelovej veže. Áno, boli to makrónky. Obľúbená maškrta, si vyžaduje obrovskú dávku trpezlivosti.

foto: profimedia


Šou Pečie celé Slovensko kopíruje formát britského originálu, ktorý v roku 2010 prvýkrát odvysielala BBC. Počas desiatich týždňov sa finalisti snažia preukázať svoje schopnosti. Pečenie súťažiacim uľahčuje profesionálne kuchynské zázemie v priestoroch areálu kaštieľa v Bernolákove. Na víťaza čaká skvelá príležitosť zviditeľniť sa a tiež možnosť venovať sa ďalej svojej vášni profesionálne.

Pozriete si ako súťažiaci na recept frflali

Moderátori s kuchynskými mikrofónmi. Pozriete čo vymysleli!


KOMENTÁRE ČLÁNKU :

Šou Pečie celé Slovensko: Neuveríte, ktorý recept súťažiaci doteraz najviac zhejtovali!

1 Komentár
Najnovšie
Najstaršie Najviac hlasovaných
Vložená spätná väzba pre všetky komentáre
Zobraziť všetky komentáre

Aktuálne

Čítajte viac…

Politika

Správy

Celebrity

Šport

Zaujímavosti

cialis
findik haber oku