eReport.sk
Foto: shutterstock

Reďkovkový šalát s jarným hráškom

Reďkovka je malá superzelenina. Jej úžasná chuť a benefity pre zdravie z nej robia doslova zázrak prírody. Je vhodná aj pri diétach. Pripravte si tento úžasný ľahký šalát.

Čo budete potrebovať:

250 g čerstvej zelenej luskovej fazuľky
250 g čerstvých hráškových strukov
2 šálky vody
6 veľkých reďkoviek
2 lyžice medu
1 čajová lyžička sušeného estragónu
¼ lyžičky soli
¼ lyžičky nahrubo mletého korenia

Postup

Odstráňte konce a „nitky“ zo strukov fazuľky a hrášku. V hrnci nechajte zovrieť vodu. Dajte do nej fazuľku a znížte teplotu. Duste prikryté 4-5 minút. Pridajte hrášok a duste ďalšie 2-3 minúty. Vylejte do sitka a zcedenú zeleninu dajte do misky. Reďkovku nakrájajte na tenké plátky a pridajte k strukom. V malej miske zmiešajte med, estragón, soľ a korenie a pokvapkajte tým zeleninu.

Zdielať / poslať / tlačiť
Odoberať
Upozorniť na
guest
0 Komentáre
Vložená spätná väzba pre všetky komentáre
Zobraziť všetky komentáre

Politika