eReport.sk
Ilustračné foto: shutterstock

Novoročná kapustnica

Recept od vás

Tento nám pre vás poslala pani Stanislava Adámiková.

  • 1kg kyslej kapusty
  • 500g údené mäso
  • 2 klobásky
  • 20g sušené huby
  • 3 PL hladkej múky
  • 200-300ml mlieka
  • 1 šľahačková smotana
  • soľ

Do väčšieho hrnca dáme variť kapustu, údené mäso, klobásky a vopred namočené huby. Asi po hodine varenia vyberieme mäso a klobásky, nakrájame a dáme späť ku kapuste. Ak je treba dochutíme soľou. V mlieku rozmiešame hladkú múku a kapustnicu zahustíme. Nakoniec zjemníme smotanou. Podávame s čerstvým chlebom.

Dobrú chuť!


KOMENTÁRE ČLÁNKU :

Novoročná kapustnica