eReport.sk
Foto: Katarína Mäsiarová

Kura na kyslej kapuste

Recept od vás

Tento nám pre vás poslala pani Katarína Mäsiarová.

  • 1 ks kura
  • 1 kg kyslá kapusta soľ
  • korenie na kura
  • vegeta
  • olej rastlinným rasca podľa chuti

Kurča umyjeme, rozkrojíme na polovice. Do pekáča dáme kyslú kapustu, na to položíme polovice kuraťa, ktoré sme posypali korením na kurča a inými koreninami podľa chuti. Dáme piecť do vyhriatej rúry na cca 200 stupňov a pečieme asi hodinu. Najprv zakryté, potom odkryté. Pečieme min. 1 hodinu, do chrumkava. Podávame s knedľou a kapustou z pečenia.

Dobrú chuť!

Zdielať / poslať / tlačiť
Odoberať
Upozorniť na
guest
0 Komentáre
Vložená spätná väzba pre všetky komentáre
Zobraziť všetky komentáre

Politika

Správy

Celebrity