eReport.sk
Foto: Vlasta Mäsiarová

Hubový koláč na sviatky

Recept od vás

Tento nám pre vás poslala pani Vlasta Mäsiarová.

  • 500 g huby
  • 4 ks sendvičový chlieb
  • 2 ks vajcia
  • 100 ml nesladené sójové mlieko
  • soľ
  • olej
  • korenie
  • cibuľa
  • granulovaný cesnak
  • petržlenová vňať

Do kastróla na oleji a cibuli dáme dusiť huby, ochutíme. Urobíme ich chrumkavé, ešte sa budú zapekať. Do misy dáme na drobno nakrájaný sendvičový chlieb, udusené huby, žĺtka a pridáme aj mlieko. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, ktorý pridáme do hubovej zmesi. Zmes dáme do zapekacej sklenenej misy, ktorú vymastíme a vysypeme strúhankou. Zarovnáme. Pečieme cca 45 minút pri teplote 200°C. Upečené vyberieme z rúry. Nakrájame na porcie.

Dobrú chuť!

Zdielať / poslať / tlačiť
Odoberať
Upozorniť na
guest
0 Komentáre
Vložená spätná väzba pre všetky komentáre
Zobraziť všetky komentáre

Politika

Správy

Celebrity